Sudár Zoltán Simon - bemutatkozás

2021.09.20

Dicsértessék a Jézus Krisztus!

Sok szeretettel köszöntöm a kedves Testvéreket, s e fórum olvasóit!


Sudár Zoltán Simon vagyok, 28 éves, Komárom-Esztergom megyéből, Dunaalmásról származom. Már fiatalabb koromban is vonzott a templomi atmoszféra, az egyház, kiskoromban is több időt töltöttem a templomban, mint otthon.

Gyermekkoromtól oltárszolgálatban segédkeztem, majd idősebb koromban a kántori szolgálatba is bekapcsolódtam. Legutóbb Lábatlanon láttam el kántori szolgálatot 3,5 évig, ahol egy szerető közösség tagja lehettem. Sok-sok emlékkel, és örömmel teli évek voltak ezek, mindig szeretettel emlékezem a plébániaközösségre, s azokra a közösségekre, ahol gyakran kisegítettem helyettes kántori szolgálattal.

Ahogy mondani szoktam: onnan fájó szívvel távoztam, de örömteli szívvel, és lelkesedéssel érkeztem az Önök közösségeibe. Mind kántori szolgálatban, mind oltárszolgálatban, mind hitoktatóként találkozhatnak velem a kedves testvérek az elkövetkező időkben, s bizakodom benne, hogy együtt, közösségben hatékonyan fogjuk tudni munkálni Isten országát! Imádságukat kérem, hogy itteni szolgálataimat lelkesedéssel, és krisztusi örömmel tudjam ellátni, imádságban hordozom én is Önöket!